perjantai 21. huhtikuuta 2017

Teknisiä ja muitakin ongelmia; HELP?

No niin, digitarinan tarina itsessään olisi aika lailla valmiina powerpointilla johonkin muuhun muotoon muokattavaksi. Oman läppärini office-paketti meni vanhaksi pari viikkoa sitten, joten se ei enää toimi. Työkoneelle yritin ladata powerpointin mix-osaa, niin kone kyselee järjestelmänvalvojaa. Yritin siinä sitten vielä tutustua Prezi-esityksen laadintaan. Löysinkin ilmaiseksi ladattavan ohjelman, mutta se on auki vain 14 päivää. Pitikö näiden esitysten olla auki mihin saakka?  Sen jälkeen, kun eilen tulin kotiin, niin pamahti päälle infernaalinen räkätauti (anteeksi sanavalinta, mutta se on ainoa oikea tähän) ja jopa kuumetta, jota minulla ei yleensä ole.

Onko hyviä ehdotuksia, millä ohjelmalla tästä etenen? Onnistuukohan tuo Prezi työkoneelle, ehkä pitää kokeilla sitä? Vanhassa pöytäkoneessa meillä on powerpoint 2013, toimiikohan mix-osa siellä?

Help, anyone?

4 kommenttia:

  1. Ainakin kaikkitietävä google väittää mixin toimivan powerpoint 2013
    Tsemppiä tekniikan kanssa!

    VastaaPoista
  2. Haaga-Helian opiskelijoiden on mahdollista ladata MS:n ohjelmia käyttöönsä ilmaiseksi. Kokeile suoraan osoitetta:
    https://e5.onthehub.com/WebStore/Welcome.aspx?ws=3ab34e4d-3525-e311-93f4-b8ca3a5db7a1

    tai sitten
    http://onthehub.com/ ja sieltä Haaga-Helia ja kirjaannu omilla opiskelijatunnuksilla.

    VastaaPoista
  3. Kyllä digitarinankin olisi hyvä olla toistettavissa juhannukseen saakka. Olen itsekin tapellut tuon mixin kanssa. Joudun ilmeisesti taipumaan ja päivittämään koneeni, sillä 2013-versioon se ei suostu latautumaan.

    Oletko Tiina tarkastanut, onko sinun mahdollista tallentaa power pointisi esim. mp4-versioksi? Ainakin minulla sellainen vaihtoehto tarjoutuu automaattisesti tallennusvaiheen valikosta. Olisiko se ratkaisu pulmaasi?

    VastaaPoista