tiistai 18. huhtikuuta 2017

Back in business

Pääsiäinen meni kyllä kokkaillessa ja syödessä ja herkutellessa. Taisi paaston aika alkaa nyt pääsiäisen jälkeen.... Meillä nuoret ovat innokkaita kokkeja ja kokeilevat mielellään uutta. Nyt saatiin maistaa mm. kampasimpukoita, karitsaa ja shampanjasorbettia! :)

Minä loin itselleni tilin Instagramiin ja testasin vielä tämänkin kanavan. Perustoiminnot on helppo ottaa haltuun ja kuvien käsittelykin sujuu melko näppärästi. Itse vaan jäin jo miettimään, että ihan oikeastiko ihmiset ja/tai yritykset käyttävät näitä kaikkia some-kanavia? Kurssin tässä vaiheessa alan olla jo melko kyllästetty uusiin ja uusiin some-tuttavuuksiin. Jos kaikkia seuraisi ja päivittäisi aktiivisesti, niin ei kyllä aikaa juuri muuhun jää.

Ehkä Instagram ei vaan ole minua varten.


4 kommenttia:

  1. Itse olen miettinyt samaa some ähkyä jo ennen tätä kurssiakin. Aika on rajallista ja arvostan enemmän livekontakteja kuin virtuaalista sellaista. On kuitenkin hyvä tietää eri kanavien ominaisuudet ja vahvuudet jotta voi päättää, mitä käyttää.
    FB on ja tulee olemaan vapaa-ajan kanavani. LinkedIn profiilia olen juuri kirkastamassa rekrykanavakseni.

    Mitä sinä aiot käyttää jatkossa ja mihin?

    VastaaPoista
  2. On hyvä tiedostaa, että somessa riittää valinnanvaraa. On hyvä tiedostaa myös se, että kaikkea ei voi eikä edes kannata yrittää hallita. Tärkeintä on osata valita itselle ne kaikkein käyttökelpoisimmat kanavat.

    VastaaPoista
  3. Itse olen myös miettinyt sitä, miten monta some-sovellusta maailmaan oikein mahtuukaan. Varsinkin un niitä tulee ja menee sellaisen vauhtiin, ettei ehdi edes huomata. Sitten järkeilin sen aika lailla samalla tavalla kuin Kati ja Outi tuossa ylempänä. Kun hieman googlailin, huomasin että aika harvassa ovat ne yritykset jotka useampaa somekanavaa käyttävät, näytti olevan FB, instagram ja mahdollisesti youtube tai twitter ne pääsääntöiset. IT-alan yrityksiin en edes uskaltautunut mennä:)

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla, että olemme aika samoilla linjoilla. Uuden oppiminen on kivaa, mutta kaikkea ei tosiaan tarvitsekaan omaksua.

    VastaaPoista