sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Itsearviointi

Kaikki kiva loppuu aikanaan ja niin myös tämä kurssi. Digitarina on palautettu ja sen myötä päättyvät myöskin opintoni. Aika hurjaa.... 😏  Tämä tietysti edellyttäen, että some-opettajat hyväksyvät työni ja ranskan vika koe viime keskiviikolta menee läpi.
´
Some-kurssi oli mukava tapa päättää opinnot. Kurssista jäi hyvä mieli ja olen oikeasti innostunut näistä asioista, joita täällä on tehty. Digitarinan tein lopulta PowerPointMixillä. Opiskelin verkon kautta sekä Mixin että Prezin. Mix oli helppokäyttöinen ja ihmettelin kovasti, miten en ole siihen aikaisemmin törmännyt!

Olen edelleen flunssan jälkitautina saamassani poskiontelotulehduksessa ja menossa on jo toinen antibioottikuuri. Sairastelu aiheutti sen, että aktiivisuuteni kurssin loppupuolella romahti radikaalisti. Onneksi olin kuitenkin alun perinkin päättänyt panostaa tähän enemmän heti kurssin alussa.

Toisten kurssilaisten blogeja oli mukavaa ja antoisaa lukea, niistä oppi myöskin todella paljon. Oli kivaa itsekin saada kommentteja ja jopa neuvoja muilta ryhmäläisiltä kurssin aikana, kiitos niistä.
Oma oppimistapani ei vielä ole digitaalisesti täysin natiivi. Aina uuden tehtävän kynnyksellä mietin ensimmäiseksi, että mitäköhän kirjoja tästä aiheesta on julkaistu, sen sijaan että etsisin tietoa netistä. No, enää en sentään ryntää fyysisesti kirjastoon, vaan osaan hakea tietoa kirjastojen tietokannoista. Monissa some-alan kirjoissa on vinkkejä kirjoittajien seuraamista blogeista ja sitä kautta pääsee surffailemaan eteenpäin tiedon valtateillä.

Olen oppinut paljon uutta ja rohkeasti kokeillut some-kanavia. Uskon näistä taidoista jatkossa olevan paljonkin hyötyä työelämässä. Nyt näyttää siltä, että minulle tulee töissäkin uudeksi työtehtäväksi toimia virallisena twiittaajana!!

Katsotaan, jaksanko vielä bloggailla, ennen kuin kurssi sulkeutuu. Varmuuden vuoksi haluan kuitenkin jo nyt kiittää opettajia ja kurssilaisia tästä yhteisestä ajastamme ja hyvästä yhteistyöstä.
Nautitaan kesästä ja someillaan!!!

6 kommenttia:

  1. Kiitos Tiina - kiva, että kurssi on ollut hyödyksi ja että olet oppinut paljon uutta.

    Digitarinoiden arviointi on vielä kesken, mutta arvioimme niitä niin nopeasti kuin suinkin ehdimme. Tässä vaiheessa jo onnittelemme sinua tutkinnosta ja toivomme kaikkea hyvää tuleviin haasteisiin.

    Käy vielä antamassa virallinen palaute, mikäli et ole sitä jo tehnyt: https://e-lomake.haaga-helia.fi/lomakkeet/13813/lomake.html#COM8HH003-13

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! Kaikkea hyvää myös teille ja ihanaa kesää!

      Poista
  2. Kiitos Tiina yhteistyöstä ja kommenteistä. Toivvon sinulle kaikkea hyvää!

    VastaaPoista
  3. Onnittelut valmistumisesta ja kiitos kurssin aikaisista kommenteista.

    Sain käsityksen että et jatka blogiasi kurssin jälkeen vai olenko ymmärtänyt väärin. Toivottavasti jatkat, sillä mielelläni lukisin ja kommentoisin jatkossakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henkka! Ja kiitos samoin sinulle neuvoista ja kommenteista. Niinpä vaan opin käyttämään ehdottamaasi PowerPointin mixiäkin. Ja aion testata siinä sitä videojuttua myös.

      En ole miettinyt tuota blogiasiaa sen tarkemmin. Se on kyllä aika kivaakin, joten jos tulee hyviä juttuja mieleen, niin täytyyhän sitä sitten bloggailla :) Ja seurata sinun blogiasi :)

      Poista